Büyükşehir Belediyesi, "Çocuk Festivali" düzenledi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında "Çocuk Festivali" düzenledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında "Çocuk Festivali" düzenledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bu yıl 3. düzenlenen festival eğlenceli görüntülere sahne oldu.

Avrupa Çocuk Dostu Kentler Birliğine Türkiye'den üye tek şehir olan Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Dostu Şehir vizyonuna giden yolda pek çok hizmetin yanı sıra kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Belediye tarafından sürdürülen çocuk odaklı projelerin yanı sıra, çocuklar için hazırlanan mekanlar, düzenlenen etkinliklerin ve konserlerin sayısı gün geçtikçe artıyor.

Reklam
Reklam

Belediyenin Onat Kutlar Salonu'nda düzenlenen, çocukların ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği konserde, sanatçı Ali Altay, Barış Manço'nun şarkılarını seslendirerek çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Altay, belediyeye böyle bir etkinlik düzenlediği için teşekkür etti.

Konser sonunda Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz, sanatçı Altay'a verdiği konser için teşekkür ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey adına çiçek takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: