Büyükşehir Belediyesi Hizmetleri

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Yüreğir'in çeşitli mahallelerinde sürdürülen altyapı çalışmalarını denetledi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Yüreğir'in çeşitli mahallelerinde sürdürülen altyapı çalışmalarını denetledi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ilk olarak Atakent Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi'ne giden Aldırmaz, çalışmalarla ilgili ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksi'den bilgi aldı.

Yaşar Doğu Caddesi'ne hem yağmur suyu tahliye sistemi yapıldığını hem de eskiyen ve çürümüş kanalizasyon sisteminin yenilendiğini ifade eden Aldırmaz, çalışmanın tamamlanmasıyla yağmur suyunun Sarıçam Deresine tahliye olacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Yavuzlar Mahallesi'ne geçerek buradaki kanalizasyon çalışmalarını da denetleyen Aldırmaz, daha önce yaptıkları 2,5 kilometrelik altyapı çalışmasının devam ettiğini belirtti.

Aldırmaz, eski kanalizasyon sisteminin çapının dar olmasından dolayı ihtiyaca cevap veremediğini, yeni kanalizasyon sisteminin ise Yüreğirlilere hayırlı olması dileğinde bulundu.

Muhabir: İbrahim Erikan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: