Büyükşehir Belediyesi Hizmetleri

 Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı yol müdürlüğü ekipleri Ordu Caddesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı yol müdürlüğü ekipleri Ordu Caddesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ordu Caddesi'ndeki çalışmalara freze ile eski asfaltı kazıyarak başlayan yol müdürlüğü ekipleri, kısa sürede yeni asfalt kaplama işlemini tamamlayarak, caddeyi güzel bir görünüme kavuşturdu. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, hedeflerinin yerel seçime kadar asfaltsız yol bırakmamak olduğunu kaydetti. Zaman içinde yıpranan caddelerin de asfaltlandığını ifade eden Aldırmaz, Ordu Caddesi'nin asfaltını bu amaçla yenilediklerini, asfaltın kaliteli olması için eskisini kazıdıklarını ve yerine yeni kaplama yaptıklarını belirtti. - İftar çadırı Büyükşehir Belediyesi'nin Kimse Yok Mu Derneği ile kurduğu çadırda Adanalılar Ramazan'ın ilk gününde iftarını açtı. Uğur Mumcu Meydanı'nda kurulan çadırda iftarını açan Adanalıları ziyaret eden Aldırmaz, vatandaşlarla sohbet ederek tuttukları orucun kabul olmasını diledi. Aldırmaz, geçen yıl olduğu gibi bu sene de iftar çadırını Kimse Yok Mu Derneği ile açtıklarını belirtti. - Sanat tırı "Gün Kardeşlik Günü" sloganıyla yola çıkan sanat tırının son durağı Toros Mahallesi oldu. Bando konseri ile başlayan etkinlik, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği sanatçılarının konseri ile devam etti. Sanatçılar, Türk müziğinin en güzel eserlerini Toros Mahallesi sakinleri için seslendirdi. Büyükşehir Belediyesi sanat tırının Toros Mahallesi'ndeki etkinliği Türk sineması klasiklerinden "Selvi Boylum Al Yazmalım" filminin gösterimi ile sona erdi. Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Meydanı'nda da film gösterimi düzenledi. Özellikle üniversite öğrencilerinin uğrak yeri olan Baraj Yolu'ndaki Gençlik Meydanı'na film perdesi kuran Büyükşehir Belediyesi, burada her akşam film gösterimi gerçekleştiriyor.Gençlerin yanında çevrede oturan vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği gösterimlerde Türk sinemasının seçkin örnekleri vatandaşlarla buluşturuluyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: