Büyükşehir Belediyesi, Hurdacılar Sitesi çalışmasına hız verdi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl temeli atılan Hurdacılar Sitesi inşaat çalışmalarına hız verdi. Güney Çevre...

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl temeli atılan Hurdacılar Sitesi inşaat çalışmalarına hız verdi. Güney Çevre Yolu üzerinde kurulan ‘Hurdacılar Sitesi’ projesiyle il merkezindeki hurdacılar şehir merkezi dışına taşınacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum’da çeşitli iş ve meslek kollarında faaliyet gösteren esnaf için başlatılan yatırım seferberliğinin, ‘Hurdacılar Sitesi’ ile devam ettiğini söyledi. Başkan Küçükler, Büyükşehir Belediyesi’nin Hurdacılar Sitesi inşaat çalışmalarına hız verdiklerini ifade etti. Küçükler, temeli geçtiğimiz yıl atılan yatırımın kısa bir süre sonra hurdacılık yapan esnafın hizmetine sunulacağını dile getirdi. Modern şehircilik anlamında hurdacılık iş koluyla ilgili en doğru yaklaşımın, söz konusu sektörde faaliyet gösteren esnafı tek çatı altında ve şehir merkezi dışında bir araya getirmek olduğunu vurgulayan Başkan Küçükler, "20 bin metrekare alan üzerinde projelendirilen Hurdacılar Sitesi’nin yapımına geçen yıl başlandı. İnşaat kısa sürede tamamlanarak hurdacı esnafımızı daha modern ve sağlıklı bir ortama kavuşturmuş olacağız." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, sözkonusu yatırımın, Güney Çevre Yolu’nu hareketlendireceğinin altını çizerek, "Güney çevre yolu üzerinde sebze hali bulunuyor. Sebze halinin hemen yanında nakliyeciler sitesi, kamyon ve tır parkı hizmete girecek. Hurdacılar Sitesi’ni de bu noktada konuşlandırarak, yatırımlarımızın bulunduğu bu bölgeye ticari manada bir hareketlilik kazandırmış olacağız." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: