Büyükşehir Belediyesi: Mitinge Ücretsiz Yolcu Taşınmıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya üzerinden yayılan Şehir Hatları vapurlarının Kazlıçeşme’ye ücretsiz yolcu taşıdığı iddialarını...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya üzerinden yayılan Şehir Hatları vapurlarının Kazlıçeşme’ye ücretsiz yolcu taşıdığı iddialarını yalanladı.

İBB’den yapılan açıklamada, “Sosyal medyada ve ve internet sitelerinde İETT otobüsleri ve Şehir Hatları vapurlarının Kazlıçeşme’ye yolcu taşıması ile ilgili asılsız haberler yayılmaktadır. İstanbul’daki Toplu taşıma araçlarında bugün (sınav dışında) herhangi bir ücretsiz taşıma söz konusu değildir. Kazlıceşme’deki miting alanına yolcu taşıyan otobüsler, bedeli mukabilinde İETT’den kiralanmıştır. Ayrıca Miting için AK Parti tarafından, 3 Şehir Hatları Vapuru da yine bedeli mukabilinde kiralanmıştır. Bedelsiz tahsis söz konusu değildir.” denildi.

Reklam
Reklam

İSTON A. Ş. personelinin mitinge katılması için belge imzalattığı iddialarıyla ilgili de açıklama yapan belediye, şunları belirtti: “İBB iştiraki İSTON AŞ personelinin mitinge katılması için imzalı belge imzalattığı iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Hiçbir personele mitinge katılması yönünde talimat verilmemiş ve duyuru yapılmamıştır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz