Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Park ile Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda haftanın beş günü iftardan...

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Park ile Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda haftanın beş günü iftardan sonra düzenlenen Ramazan etkinlikleri birbirinden güzel gösteri ve konserlerle devam ediyor.

Eskişehir’in sevilen ses sanatçısı Sinan Güçlü ve ilk albüm çalışmasıyla adından söz ettiren Deniz Çevik Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Eskişehirlilerle buluştu. Kent Park ve Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda verilen konserlere kent sakinleri büyük ilgi gösterdi. Konser öncesi ise, Yedi Cüceler ve animasyon ekibi, eğlenceli şarkılar eşliğinde çocuklarla dans ettiler.

Reklam
Reklam

Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda ise Türkiye’nin genç yorumcularından Deniz Çevik sahne aldı. Daha önce birçok ünlü sanatçıya vokalistlik de yapmış olan sanatçı konserinde, kendi şarkılarının yanı sıra poptan rock müziğine, Azeri şarkılarından yabancı müziklere birbirinden farklı müzik türlerine yer verdi. Hareketli şarkıları ve performansıyla Eskişehirlilerin beğenisini toplayan sanatçı, sahnede yaptığı davul şovuyla da vatandaşları coşturdu. Sanatçı, “Her geldiğimde Eskişehir’i daha güzel buluyorum” diyerek, bu değişimin mimarı Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: