Büyükşehir Belediyesi Ramazanda Çocukları Da Unutmadı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "9. Ramazan Şenlikleri" vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "9. Ramazan Şenlikleri" vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, her gün Masal Park ve amfi tiyatroda gerçekleştirilen gölge oyunu, fasıl grubu konserleri ve yerel sanatçılar tarafından verilen konserlerle vatandaşlar güzel bir ramazan geçiriyor.

Geçmiş günlerin ramazan eğlencelerini halk ile buluşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, şimdi de bu etkinlileri mahalle bazına taşıdı. Real market içinde çocuklarla buluşan Hacivat-Karagöz oyunu minik izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Reklam
Reklam

Bu etkinlikleri izlerken eski ramazanların lezzetini duyduklarını ifade eden vatandaşlar, örf ve geleneklerimizin yaşatılması gerektiğini vurguladılar.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'e teşekkür eden vatandaşlar, "Daha önce evde geçirdiğimiz ramazan geceleri şimdi, Büyükşehir Belediyemizin düzenlediği bu etkinliklerle bir eğlenceye dönüşüyor. Her akşam iple çektiğimiz bu etkinlikler küçük, büyük herkese keyifli zamanlara yaşatıyor" dediler.

Muhabir: Zeynep Yücetaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: