Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda "Aç Sınıfın Laneti" Başlıyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın "Aç Sınıfın Laneti" adlı yeni oyununun ilk gösterimi, 8 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın "Aç Sınıfın Laneti" adlı yeni oyununun ilk gösterimi, 8 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Şehir Tiyatroları'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Şehir Tiyatroları'nın 2012-2013 tiyatro sezonu projelerinden olan oyun, yarın saat 20.00'dada Eskişehir Büyükşehir BeledilesiŞehir Tiyatroları'nın Tepebaşı Sahnesi'nde izleyiciyle buluşacak.

Sam Shepard'ın yazdığı, Pınar Kür'ün Türkçemize kazandırdığı, tiyatro klasikleri arasında yer alan oyunun yönetmenliğini Londra ve İstanbul'da tiyatro çalışmalarını sürdüren genç yönetmen Serdar Biliş üstleniyor. Amerikan rüyasının karanlık yüzünü cesurca ortaya koyan ve parçalanmış bir ailenin trajikomik hikayesini anlan oyunun dekor kostüm tasarımı Gamze Kuş'a, ışık ve ses tasarımı Cem Yılmazer'e ait.

Reklam
Reklam

Oyunda Şehir Tiyatrosu sanatçıları Özgür Onan, Çiğdem Altuğ, Emre Demirci, Pınar Bekaroğlu, Korel Cezayirli, Ercüment Yılmaz, Saffet Öztürk ve Atilla Savumlu rol alıyor.

Muhabir: Deniz Açık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: