Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Yolcu:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, Orhangazi Caddesi'ndeki çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını bildirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, Orhangazi Caddesi'ndeki çalışmaların büyük ölçüde tamamlandığını bildirdi.

Yolcu, yaptığı yazılı açıklamada, ulaşım sorunlarına köklü çözüm getirmek için çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Çalışmaların ardından Orhangazi Caddesi'nde trafiğin rahatlayacağını vurgulayan Yolcu, şu ifadelere yer verdi:

"Orhangazi Caddesi'nde sinyalizasyonu kaldırarak başlattığımız kavşak çalışması büyük ölçüde tamamlandı. Ulaşım sorunlarına köklü çözüm getirmek için şehrimizin birçok noktasında çalışma yapıyoruz. Orhangazi Caddesi'nde trafiği daha da rahatlatmak amacıyla yol genişletme çalışmaları yaparak caddeyi 2 şeritten 3 şeride çıkardık. Sinyalizasyonu kaldırarak yeni bir dönel kavşak çalışması başlattık. Yaptığımız çalışmayla şehrimizin giriş arteri olan Orhangazi Caddesi'nde eski uzun kuyruklar artık yok ve trafik büyük ölçüde rahatladı."

Reklam
Reklam

Muhabir: Çağrı Turgut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: