Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Yolcu:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, yarından itibaren 6 araç çalışan Karaman-Kampüs hattına 2 araç daha ilave ederek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, yarından itibaren 6 araç çalışan Karaman-Kampüs hattına 2 araç daha ilave ederek sayıyı 8'e çıkaracaklarını bildirdi.

Yolcu, yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşlardan Karaman-Kampüs hatlarında akşam saatlerinde, sefer sürelerinin yetmediği ve araçların sefer aralıklarının açık olduğu yönünde şikayet aldıklarını kaydetti.

Gerçekleştirdikleri gözlem ve etütlerde vatandaşların şikayet ettiği hususları tespit ederek yeni düzenleme yaptıklarını belirten Yolcu, "Yarından itibaren, 6 araç çalışan Karaman-Kampüs hattımıza 2 araç daha ilave ederek sayıyı 8'e çıkarıyoruz. Araçlarımız, bu hattımızda sabah 06.15'te ilk seferlerine başlayacak ve gece 00.15'e kadar, 15-20 dakika aralıklarla, kesintisiz 71 sefer yapacaktır. Böylece sefer sürelerinde gecikme ortadan kalkacak" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Yolcu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Maltepe'ye hizmet veren 9 numaralı hattımız, 1 araç ilave edilerek, Atatürk Bulvarı-Karaağaç Bulvarı-İlahiyat Fakültesi ve Çevre Yolu güzergahı üzerinden KİPA Alışveriş Merkezi'ne uzatılmıştır. 10 numaralı hattımız, yine 1 araç ilave edilerek, Atatürk Bulvarı-Karaağaç Bulvarı-Şeker Mahallesi üzerinden Yazlık'a uzatılmıştır. Ayrıca üniversiteye hizmet veren hatlarda araç ve sefer sayılarını artırdık.

Düzenlemelerin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, vatandaşlarımızın Kart 54'ü tercih ederek daha ekonomik seyahat ayrıcalığını yaşamalarını tavsiye ediyoruz."

Muhabir: Çağrı Turgut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: