Büyükşehir Belediyesi'nden Arsa Ve Dükkan Ihalesi

Büyükşehir Belediyesi, Aydınlar Mevkisi'nde konut arsası satışı ve şehir merkezinde dükkan kiralaması için ihale düzenleyecek.

Büyükşehir Belediyesi, Aydınlar Mevkisi'nde konut arsası satışı ve şehir merkezinde dükkan kiralaması için ihale düzenleyecek.

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait Aydınlar Mevkisi'nde bulunan 2 adet arsanın satışı ile Mustafa Kemal Paşa Bulvarı Melikgazi Altgeçidi'nde bulunan 5 adet ve Cumhuriyet Mahallesi Orduevi Pasajlı Altgeçidi'nde bulunan 4 adet dükkanın kiraya verilmesi için 1 Ağustos'ta ihaleler yapılacak.

Belediye Encümen Salonu'nda saat 13.30'da yapılacak dükkan kiralama ihalesinde Melikgazi Altgeçidi'ndeki 5 dükkan 57 bin 132 lira, Orduevi Altgeçidi'ndeki 4 dükkan ise 112 bin 839 lira tahmini bedele ihaleye çıkacak.

Reklam
Reklam

Aynı gün saat 15.00'te yapılacak arsa satışı ihalesinde ise Aydınlar Mevkisi'nde bulunan 73 bin 500 metrekare ve 45 bin 206 metrekarelik iki arsa satışa sunulacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz