Büyükşehir Belediyesi'nden Bayramda Ücretsiz Otobüs Seferi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince vatandaşların kent içi ulaşımı ile Asri Mezarlığa ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz ring hattı otobüs

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince vatandaşların kent içi ulaşımı ile Asri Mezarlığa ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz ring hattı otobüs seferleri düzenleyecek.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, kent halkının bayram ziyaretlerini kolayca gerçekleştirebilmeleri amacıyla ücretsiz ring hattı seferleri gerçekleştirecek.

Seferler, Kent Park ile Sazova Bilim Kültür Sanat Parkı'ndan hareketle Tepebaşı ve Odunpazarı bölgesindeki birçok noktayı içine alacak şekilde planlandı. Gece 24.00'a kadar düzenlenecek ring hattı seferlerinde hizmet verecek Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin önünde ücretsiz ring hattı yazısı olan afişler bulunacak.

Reklam
Reklam

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından bayramda kabir ziyareti gerçekleştirecek olan vatandaşlar için arife gününden itibaren bayram süresince, Asri Mezarlığa da otobüslerle ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacak.

Muhabir: Deniz Açık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz