Büyükşehir Belediyesinden Dağcılara Malzeme Desteği

 Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentteki 13 dağcılık kulübünün belediyeden talep ettiği malzemeleri dağcılara hediye etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentteki 13 dağcılık kulübünün belediyeden talep ettiği malzemeleri dağcılara hediye etti. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi tarafından Merinos Göl Park Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen törende, dağcılara malzemeleri teslim edildi. Bursa'yı sporun her alanında başarıya ulaştırmayı hedeflediklerini belirten Altepe, şunları kaydetti: "Sporu seviyoruz. Bursa olarak her konuda iddialıyız, spor alanında da önemli başarılara imza atıyoruz. Yerel yönetimler olarak görevimiz; kentin tüm spor dallarında gelişimi desteklemektir. Bursa'nın her alanda öncü bir kent olmasını istiyoruz. Bursa'da her mahalleye yaya mesafede ulaşılacak spor tesisleri kazandırıyoruz. 110'uncu tesisimizi Soğukkuyu'da hizmete açtık. Bursa'da tüm spor branşlarının gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Uludağ'da da gereken çalışmaları yapıyoruz. Dağcılık sporunun gelişmesi, bu sporu yapan kişilerin sayısının artması için yapılan faaliyetlere destek sağlıyoruz." Sporculara, dağcı ipi, kask, krampon ve kazmaları teslim eden Altepe, Hüdavendigar Kent Parkı'nda dağcılar için bir tırmanma duvarının yapılacağını müjdeledi. Bursa Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu Başkanvekili Feridun Baykara ise spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Altepe'ye teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: