Büyükşehir Belediyesi'nden Mezarlıklara Bakım Hizmeti

  Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası'nın yürürlüğe gireceği mart ayı öncesi, ilçe ve beldelerdeki 529 mezarlıkta bakım çalışması yaptı.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası'nın yürürlüğe gireceği mart ayı öncesi, ilçe ve beldelerdeki 529 mezarlıkta bakım çalışması yaptı. Mezarlıklardaki çalışmaları yıl boyunca sürdüren Büyükşehir Belediyesi temizlik şşleri ekipleri, bu kapsamda kent merkezi dışındaki ilçe ve beldelerde de çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Konya sınırları içindeki diğer ilçe ve beldelerde bulunan toplam 529 mezarlıkta kuruyan otları temizleyen ekipler, mezarların çevrelerini de düzenleyerek, vatandaşların kabir ziyaretlerini daha rahat ve temiz ortamda yerine getirebilmesi için çalışmalar yapıyor. Çalışmaların, kasım ayı sonuna kadar tamamlanacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: