Büyükşehir Belediyesi'nden Sosyal Yardımlar Için Yeni Merkez

 Kullanılmayan ikinci el eşyaları daha fazla kişiye ulaştırmayı hedefleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle'den sonra Kırcami bölgesinde de yardım merkezi açtı.

Kullanılmayan ikinci el eşyaları daha fazla kişiye ulaştırmayı hedefleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle'den sonra Kırcami bölgesinde de yardım merkezi açtı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, hizmet veren yardım merkezine bir yenisini daha ekledi. Hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan ikinci el eşyaları yeniden derleyerek, başvuran ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü, Kırcami bölgesinde 5 katlı yeni bir hizmet merkezi açtı. "Atma -Paylaş" projesi kapsamında kent merkezinde başta üniversite öğrencileri olmak üzere birçok ihtiyaç sahibine ulaşan Sosyal Yardım Merkezinin yeni hizmet binasıyla daha fazla kişiye ulaşmayı hedeflediği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: