Büyükşehir Belediyesi'nden Yeni Bulvar Çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yol müdürlüğü ekiplerinin doğudan batıya, güneyden kuzeye kentin dört bir yanına yeni bulvarlar açmak

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yol müdürlüğü ekiplerinin doğudan batıya, güneyden kuzeye kentin dört bir yanına yeni bulvarlar açmak için hummalı şekilde çalıştığını bildirdi.

Aldırmaz, yazılı açıklamasında, Trafik Kavşağı'ndaki alt geçit çalışmaları nedeniyle D-400 yolunun, Mersin istikametinde trafiğe kapatıldığını hatırlattı.

D-400 karayoluna alternatif olarak Sakarya Mahallesi'nde yapılan yeni bulvarın, tıkanıklık yaşanmadan trafik akışını sağladığını belirten Aldırmaz, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Sakarya Mahallesi'nden Narlıca Mahallesi'ne olan bölümün de yapım çalışmaları devam ediyor. Burası da bittiğinde D-400 karayoluna alternatif yapılan yeni bulvarın önemli bölümü tamamlanmış olacak. Ayrıca, sürücülerimiz Marsa'nın önünden Güney Sanayi bölgesini takiple Sakarya Mahallesi'ndeki alternatif bulvara çok rahat ulaşabilecekler. Yol müdürlüğü ekiplerimiz doğudan batıya, güneyden kuzeye kentin dört bir yanına yeni bulvarlar açmak için hummalı şekilde çalışıyor."

Muhabir: Volkan Kaşık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: