Büyükşehir Belediyesi'nin Acı Günü

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi'nde görev yapan ve uzun süredir tedavi gördüğü hastalık nedeniyle vefat eden zabıta memuru Satılmış Varol'un cenazesi

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi'nde görev yapan ve uzun süredir tedavi gördüğü hastalık nedeniyle vefat eden zabıta memuru Satılmış Varol'un cenazesi törenle toprağa veridi.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Erdal Caferoğlu, Varol'un iyi bir insan ve mesai arkadaşı olduğunu belirterek, "Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına başsağlığı ve sabır diliyorum" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Cenaze, Alpu ilçesine bağlı Bozan beldesinde kılınan cenaze namazı sonrası belde mezarlığında defnedildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in kent dışında olduğu için katılamadığı belediye önündeki törende, Büyükşehir, Tepebaşı ve Odunpazarı belediyelerinin zabıta memurları, belediye bürokratları ve belediye çalışanları hazır bulundu.

Muhabir: Fatih Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: