Büyükşehir Belediyesi'nin Ekmek Ve Pide Zammına Yaptığı Indirim Teklifi

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin, 250 gramlık ekmeğin 75 kuruş ve 300 gramlık pidenin de 1 lira 20 kuruştan satılması yönündeki kararına

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin, 250 gramlık ekmeğin 75 kuruş ve 300 gramlık pidenin de 1 lira 20 kuruştan satılması yönündeki kararına yaptığı itirazın, Ticaret ve Esnaf Odaları'nın temsilcilerinin karşıt oyları nedeniyle kabul edilmedi bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetkisini kullanarak, Eskişehir ili ve ilçeleri için ekmek ve pide fiyatlarında Eskişehir Ticaret Odası'nın öngördüğü zamlı fiyatların indirilmesi yönünde Eskişehir Valiliği'ne başvuru yaptı.

Reklam
Reklam

22 Mart 2013 tarihinde saat 15.00'da Vali Yardımcısı Cafer Yıldız başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Ali Rıza Özsaltık, Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Önder ile Hukuk Danışmanı Cengiz Bülbül ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen'in katılımıyla toplanan komisyonda, ETO'nun 250 gram ekmeğin fiyatının 75 kuruş ve 300 gram pidenin de 1 lira 20 kuruştan satılması yönündeki isteğine karşın Büyükşehir Belediye Başkanlığı ekmek ve pide fiyatlarının indirilmesini teklif etti. Ancak Büyükşehir Belediyesi'nin söz konusu indirim teklifi ETO ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden gelen temsilcilerin red oyu kullanmaları nedeniyle gerçekleşemedi."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: