Büyükşehir Belediyesinin Manavgat Koordinatörlüğüne Ömer Şahin Getirildi

Manavgat Belediye Meclis Üyesi Ömer Şahin, Antalya Büyükşehir Belediyesinin Manavgat'ta yapacağı çalışmalarla ilgilenmek üzere koordinatörlüğe getirildi. 

Manavgat Belediye Meclis Üyesi Ömer Şahin, Antalya Büyükşehir Belediyesinin Manavgat'ta yapacağı çalışmalarla ilgilenmek üzere koordinatörlüğe getirildi. Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel tarafından, Manavgat ile koordinasyonu sağlamak üzere koordinatör olarak görevlendirildiğini bildirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından Manavgat'ta yapılacak hizmetlerin takipçisi olacaklarını anlatan Şahin, "Bu görevimizi yerine getirirken Manavgat'ta bulunan kamu kurum ve kuruluşlarıyla sivil toplum örgütleriyle istişare içerisinde olacağız. Hepimizin ortak paydası, Manavgat'a hak ettiği hizmetlerin yapılmasıdır" ifadesini kullandı. Şahin, Belediye Meclis üyeliğinin yanı sıra Kızılay Manavgat Şube Başkanlığı ve Manavgat Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini de yürütüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: