Büyükşehir Belediyespor Anadolu Üsküdar'ı konuk edecek

Süper Toto 3. Lig karşılaşmaları Pazar günü başlıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Anadolu Üsküdar'ı, Yeni Erzurum...

Süper Toto 3. Lig karşılaşmaları Pazar günü başlıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Anadolu Üsküdar'ı, Yeni Erzurum Stadyumu'nda konuk edecek.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Süper Toto 3. Lig'de mücadele edecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un, üstün bir performans sergileyerek taraftarlarına futbol ziyafeti çekeceğini söyledi.
Başkan Küçükler, iki hafta önce hazırlık maçında Gümüşhanespor'la karşılaşan Erzurum Büyükşehir Belediye'nin, lige galibiyetle başlayacağına inandığını belirterek, böyle bir sonucun elde edilebilmesinde taraftar desteğinin de büyük önem taşıyacağını ifade etti. Küçükler, Erzurum'un bir spor kenti olduğunu ve profesyonel ligde temsil edilmenin kent için büyük bir önem taşıdığına dikkati çekerek, şöyle konuştu:
"Büyükşehir Belediyespor'un, Erzurum'un marka futbol takımı haline geleceğine inanıyoruz. Erzurum Büyükşehir Belediye'yi kurduktan sonra yaşadığımız süreç ve elde ettiğimiz tüm başarılar, bu husustaki haklılığımızı gözler önüne serdi. Şampiyonluk elde ederek, Bölgesel Amatör Ligi'nden 3. Lig'e yükseldik. Yükselişimiz bununla sınırlı kalmayacak, devam edecek."
Başkan Küçükler, taraftarlara ve futbolseverlere de çağrıda bulundu. Başkan Küçükler, Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un lige hızlı bir başlangıç yapabilmesi için herkesi Yeni Erzurum Stadyumu'na beklediklerinin altını çizerek, "Bu takım Erzurum'un takımı ve Erzurum'u temsil edebilmenin mücadelesini veriyor. Bu mücadele sürecinde en az oyuncular kadar, futbola gönül vermiş Erzurumlu taraftarlara da büyük görevler düşüyor. Bu nedenle Pazar günü çıkacağımız maçta yanımızda Erzurumlu taraftarları görmeyi çok istiyoruz. Bu destek ve beraberlik, inanıyorum ki takımımızın gücüne güç katacak." dedi.
Öte yandan Pazar günü çıkacağı Anadolu Üsküdar maçının hazırlıklarını sürdüren Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da, çalışmalara yarın da devam edilecek. Teknik Patron Hasan Çelik, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un, yeni transfer edilen oyuncular sayesinde çok farklı ve daha etkin bir yapıya kavuştuğunu belirtti.
Çelik, yaklaşık 10 gündür sürdürülen idmanların oldukça verimli geçtiğine dikkati çekerek, “Takım idmanlarda gerçekten göz doldurdu. Oyuncuların sergiledikleri performansın, Pazar günü futbol şölenine dönüşmesini bekliyoruz.” diye konuştu.
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın ise, “Taraftarlarımızı ve tüm sporseverleri 28 Ağustos Pazar günü Yeni Erzurum Stadyumu’nda oynayacağımız maça bekliyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz