Büyükşehir Belediyespor, Voleybolda Şampiyon Oldu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Genç Erkekler Voleybol Türkiye Yarı Final müsabakalarını şampiyon olarak tamamladı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Genç Erkekler Voleybol Türkiye Yarı Final müsabakalarını şampiyon olarak tamamladı.

Hatay'da düzenlenen şampiyonada Adana Voleybol Kulübünü 3-1, Hatay TEDAŞ Spor'u ve Muş Lalezarspor'u da 3-0'lık sonuçlarla mağlup eden sarı kırmızılı ekip, şampiyonluk ipini göğüsledi.

Antrenör Yunus Akmeşe, hiçbir transfer yapmadan kendi altyapı oyuncularıyla önemli bir başarı yakaladıklarını belirterek şöyle konuştu:

"Genç oyuncularımızla çıktığımız yolda önemli noktalara geldik. Genç Erkekler Voleybol Türkiye Yarı Final müsabakalarında oynadığımız 3 maçı kazanarak şampiyon olduk ve finallere katılma hakkını elde ettik. 15-20 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da yapılacak Türkiye finallerinde Diyarbakır'ı temsil edeceğiz. Hedefimiz burada ilk üçe girmektir."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mehmet Çakan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: