Büyükşehir Dağ Bisikleti Turları Çiğdem Yaylası Etabıyla Sona Erdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Dağ Bisikleti Turları’nın 8.’si Çiğdem Yaylası Parkuru’nda yapıldı.Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Dağ Bisikleti Turları’nın 8.’si Çiğdem Yaylası Parkuru’nda yapıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Dağ Bisikleti Turları, Çiğdem Yaylası etabıyla sona erdi. Son etaba katılan bisiklet severler, bisiklet kontrolü ve kask dağıtımı için sabah 8.15’de Kentpark Öğretmenevi’ndeki toplanma noktasında buluştu. 52 kilometre mesafedeki başlangıç noktasına bisikletleriyle birlikte götürülen bisikletseverler, saat 10:45’de parkur başlangıcında sürüşe başladılar. Sürüşte mola da veren bisiklet severler, Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine sunduğu ikramlardan yararlandı. Bisiklet severler, 13.40’da dönüş yoluna çıkılarak atılan turun sonunda , 24,8 kilometrelik parkuru tamamladı ve saat 15:10’da başlangıç noktasına vardı. Bisiklet tutkunları, düzenlenen etkinlikten büyük bir keyif aldıklarını belirtti ve etkinliği düzenleyen Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi, doğa yürüyüşlerinden sonra dağ bisikleti turlarını da ekleyerek, doğa sporlarına yeni bir başlangıç yaptı. Bisiklet severler, 8 hafta boyunca hem spor yaptı hem de Sakarya’nın eşsiz doğal güzelliklerinin tadını çıkardı. Dağ Bisikleti Turları’na katılan bisiklet tutkunları, Poyrazlar İl Ormanı Doğançay - Kayalar, Melekşesolak, Dikmen - Dikmentepe, Doğancıl - Orman gözetleme, Karagöl - Acelle ve Çiğdem Yaylası olmak üzere toplam 8 parkurda kilometrelerce pedal çevirdi. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, vatandaşların doğayla iç içe olmalarına imkân tanıyacak yeni projelere devam edileceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: