Büyükşehir Davasında İkinci Gün

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonların ardından aralarında Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da bulunduğu 130...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonların ardından aralarında Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da bulunduğu 130 sanıklı dava bugün de devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, aralarında belediye bürokratlarının da bulunduğu 18 sanığın tutuklu yargılandığı davanın görüldüğü İzmir Adliyesi’ne gelişinde yaptığı açıklamada, “Elimiz yüreğimizde bugün tahliye bekliyoruz. Hep beraber tüm İzmirlilerle bugün arkadaşlarımızın özgürlüğe kavuşmasını bekliyoruz. Onun için gelişmeleri izliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Kocaoğlu gazetecilerin sorusu üzerine, “Yargı paketindeki gelişmeden dolayı hepimiz umutluyuz. Hemşerilerimizin, ülkenin talebi bu yönde. Yaşayıp göreceğiz. Söyleyecek bir şey yok. Hep beraber, tüm İzmirli hemşehrilerimiz ile birlikte arkadaşlarımızın özgürlüklerine kavuşmasını bekliyoruz. Elimiz yüreğimizde izliyoruz duruşmayı. Hakkımızda hayırlısı. Yeni yargı paketinden hepimiz umutluyuz. Tüm hemşehrilerimizin de talebi bu doğrultuda. Yaşayıp göreceğiz” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: