Büyükşehir Evinde Mutlu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Basketbol takımı kazanmaya devam ediyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Basketbol takımı kazanmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımı, Türkiye Deplasmanlı Erkekler 2. Lig Grubunda sıralamadaki yerini korumasını bildi. Darüşşafaka Basketbol takımı ile karşılaşan Büyükşehir Basketbol takımı maçı 66-60 kazandı.

Şahinbey Karataş Spor Salonunda Darüşşafaka Basketbol takımı ile karşılaşan Gaziantep'in mavi-beyazlı ekibi Antabia Giovonte Waller, Murat Göktaş, Umut Durmuş, Erden Eryüz ve Serhat Uğur'un yüksek performans sergiledikleri maçta ilk periyottan itibaren sağladığı üstünlük ile Darüşşafaka takımı karşısında maçı üstün bitirdi.

Reklam
Reklam

Gaziantep basketbol seyircisine kendi evinde yeni bir galibiyet daha yaşattıklarını belirten Gaziantep Büyükşehir Basketbol Şube Başkanı Güven Güzelbey, "Sporcularımızı göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Basketbol takımı grubunda deplasmanda oynayacağı Başkent Basketbol Takımı maçını 07 Nisan 2012 Cumartesi günü saat 16:00'da Ankara Spor Salonunda oynayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: