Büyükşehir, kapalı yolları açıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ulaşım planında yer almasına rağmen yıllardır uygulamaya geçmeyen yolları kullanıma açıyor.Büyükşehir Belediye...

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ulaşım planında yer almasına rağmen yıllardır uygulamaya geçmeyen yolları kullanıma açıyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, açıklamasında, Büyükşehir Belediyesi olarak 20 yıldır gündemde olmasına rağmen bir türlü hizmete açılmayan Davutkadı-Teleferik Dağ Yolu’nu ulaşıma açmaya hazırlandıklarını belirtti. Altepe, yol inşaatında çalışmaların sürdüğünü söyledi.
Yolun, Davutkadı-Teleferik arasındaki ulaşımı rahatlatacağını belirten Başkan Altepe, “Kamulaştırma çalışmalarının başladığı yol güzergahını, en kısa zamanda ulaşıma açmayı hedefliyoruz. Bu yol hizmete girdiğinde, Davutkadı ile Teleferik arasında ulaşımda rahatlama olacağını umuyoruz. Ulaşım planında olup da uygulamaya geçmeyen yolları kullanıma açarak, şehiriçi ulaşımı daha da rahatlatmayı amaçlıyoruz.” diye konuştu.
Başkan Altepe, mahalle sakinlerine, çalışmalar sırasında gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz