Büyükşehir Karaisalı’da Yatılı Okulun Bahçesini Asfaltladı

Adana Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı ilçesindeki 1 Nisan Yatılı Bölge Okulu’nun bahçesi asfaltladı.Trafiği rahatlatmak için ‘Akıllı...

Adana Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı ilçesindeki 1 Nisan Yatılı Bölge Okulu’nun bahçesi asfaltladı.

Trafiği rahatlatmak için ‘Akıllı Dokunuş Projesi’ kapsamında ana cadde, bulvar ve kavşakları yeniden düzenleyen, DSİ Sulama Kanalı ile Sarıçam Deresi üzerine 21 köprü inşa eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hastane, cami ve okulların tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.
Şehir içindeki 40’a yakın okulun bahçesini asfaltlayan, voleybol ve basketbol sahası açan, okullara masa tenisi hediye eden Büyükşehir Belediyesi, 1 Nisan Yatılı Bölge Okulu’nun da bahçesini asfaltladı, çevre düzenlemesini yaptı. Bugüne kadar 40’a yakın okulun bahçesini asfaltladıklarını söyleyen Yol Müdürü Hüseyin Dündar, “Karaisalı ilçemizdeki okulun 4 bin 500 metrekare bahçesini asfaltladık, bahçe düzenlemesini yaptık.” dedi.

Reklam
Reklam

1997 yılında kurulan okulun ilk kez belediyeden hizmet aldığını söyleyen Okul Müdürü Hikmet Ak, “Yaptığı hizmetlerden dolayı tüm öğretmen ve öğrencilerimiz adına Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz’a teşekkür ediyoruz. Hizmetlerinin devamını diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: