Büyükşehir Kendi Ürettiği Asfaltla Yolları Onarıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yeni yapılan ve bozulmuş yolları elden geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yeni yapılan ve bozulmuş yolları elden geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından kent genelinde sürdürülen çalışmalarda günlük 120 ton asfalt kullanılarak yama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalar 4 ekip tarafından titizlikle uygulanıyor.

Asfalt Şantiyesi günde bin 200 ton asfalt üreterek Kent genelinde ve ilçe belediyelerde yapılan çalışmalarda değerlendiriliyor. Yapılmış olan Asfalt yama ve serim programı çerçevesinde Asfalt Şantiyesi'nin 2012 asfalt hedefi ise180 bin ton olarak belirlendi.

Reklam
Reklam

Üretim tesislerinde her aşamada, her noktada kalite kontrolüne ayrı önem veriliyor. Malzeme seçimi ve kullanılacak miktarlar gibi pek çok konu titizlikle takip ediliyor. Gün içersinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesine bağlı Araştırma Labratuvarı ekiplerince numune alınıyor. Analiz edilen numuler ile kalitenin süreklilik arz etmesi sağlanıyor.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri çalışmalarını vatandaş dilekçeleri ve acil durumlarda olan yollardan başlıyor. Buna göre asfalt yama programlarını oluşturarak devam ettiriliyor. Bu çalışmalar esnasında yol güvenlik tedbirleri de ihmal edilmiyor Kent merkezinde trafik akışının engellemeden sürdürülen çalışmalarda vatandaşlarında yol güvenlik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri isteniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: