Büyükşehir Okulların Hizmetinde

Büyükşehir Belediyesi, Adana’nın merkez ilçelerindeki okulların bahçelerini asfaltlıyor, öğrenciler için spor alanları oluşturuyor.Şimdiye kadar 40’a...

Büyükşehir Belediyesi, Adana’nın merkez ilçelerindeki okulların bahçelerini asfaltlıyor, öğrenciler için spor alanları oluşturuyor.

Şimdiye kadar 40’a yakın okulun bahçesini asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri son olarak Yüreğir’de bulunan Seyhan Rotary Anadolu Lisesi’nin bahçesini asfaltladı ve spor alanı olarak düzenledi.

Yol Müdürü Hüseyin Dündar nezaretinde yürütülen çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Okul Müdürü Necdet Akdeniz, “Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz ve ekibine öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Okulumuzun 4 bin 200 metrekarelik bölümü asfaltlanıyor. Burada öğrencilerimizin spor yapmasını amaçlıyoruz. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, gençlerin kendileri açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “Bundan dolayı okullarımızın eksiklerini gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Okullarımızın bahçesini asfaltlıyor, spor alanları oluşturuyor ve engelsiz hale getiriyoruz. Şimdiye kadar 40’a yakın okulumuzun bahçesini asfaltladık. Okullara yönelik çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: