Büyükşehir Sanatı Duacı Köyüne Taşıdı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Duacı köyünde çeşitli sanatsal etkinlikler düzenledi. Gün boyunca süren etkinliklerde köylüler sanat...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Duacı köyünde çeşitli sanatsal etkinlikler düzenledi. Gün boyunca süren etkinliklerde köylüler sanat dolu bir gün yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, sanatı ve kültürü kentin her noktasına taşıyor. Gezici Etkinlik Aracı, ilçelerin yanı sıra köylerde de etkinlikler düzenliyor. Son olarak Duacı köyüne giden etkinlik aracı, köylülerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Köylüler de etkinliğe kurdukları kermes stantlarıyla destek verdi. Şenlik havasında geçen etkinliklerde köyün starları olarak ünlenen 4 genç kız kemanlarla şov yaptı.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Ritim Grubu, bağlama ve halk oyunları ile Çeşnibahar Kadınlar Tiyatrosu’nun gösterileri Duacı köyünde sanat dolu gün yaşattı. Devlet Sanatçısı Tamer Levent de Duacı’da köylülerle bir araya geldi. Köydeki çocuklarla drama çalışması yapan Tamer Levent, kültür ve sanata yönelik küçük bir söyleşi yaptı.

Duacı Köyü Muhtarı Gül Dursun, köylerinde sanat dolu gün yaşatan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz