Büyükşehir Sanatı Manavgat’a Götürdü

Antalya Büyükşehir Belediyesi sanatı ilçelere taşımaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi sanatı ilçelere taşımaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından, Manavgat’ta, Arşivden Günışığına Antalya” isimli fotoğraf sergisi ve Antalya Büyükşehir Tiyatrosu’nun “Anam, Bacım, Avradım” adlı müzikli trajik komedi oyunu, sanatseverlerle buluşturdu.

Gezici etkinlik aracında açılışı yapılan sergi ve 100. Yıl Kapalo Spor Salonun’da sahnelenen tiyatro oyununu Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden ve Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Şimşek de izledi.

Reklam
Reklam

Antalya’nın eski fotoğraflarının yer aldığı sergi Manavgat halkından büyük ilgi gördü. Türkiye`de giderek artan namus cinayetlerini, erkek egemen toplumda kadının gördüğü baskıları ve şiddeti anlatan tiyatro oyunu da ilgi görürken oyun izleyenleri kimi zaman üzdü, kimi zaman düşündürdü, kimi zaman da güldürdü.

Manavgat Belediyesi Başkan Vekili Erşan Özden, Antalya`nın tarihinin anlatıldığı böylesine özel bir sergiyi ve tiyatroyu Manavgat halkıyla buluşturduğu için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: