Büyükşehir Sanatın Destekçisi

Bursa’da sanata ve sanatçıya her zaman destek verdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe,...

Bursa’da sanata ve sanatçıya her zaman destek verdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ördekli Kültür Merkezi’nde ‘Sanat Harmanı’ sergisinin açılışını yaptı.

‘Sanat Harmanı’ atölyesinin sanatçıları Semra Tokman ve Müjgan Çobanoğlu’nun eserlerinden oluşan el sanatları sergisi, Ördekli Kültür Merkezi’nde açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, açılışını yaptığı sergideki eserleri tek tek inceledi. Bursa’da Türk el sanatlarına büyük önem verildiğini hatırlatan Başkan Altepe, “Bursa’da sanata değer veriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak da her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Altepe, Semra Tokman ve Müjgan Çobanoğlu’ndan çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı. Sanatçılar da Başkan Altepe’ye el emeği eserlerinden hediye etti.

Sanat harmanı

Semra Tokman ve Müjgan Çobanoğlu’nun 2. sergisi olan ‘Sanat Harmanı’; hat, tezhip ve minyatür sanatlarının harmanlanarak rölyef formunda sunulmasıyla oluşturuldu. Sanatçıların 1 yıllık emeğinin ürünü olan 41 eser, Ördekli Kültür Merkezi’nde Bursalı sanatseverlerle buluştu. 29 Eylül Cumartesi gününe kadar görülebilecek olan sergideki eserler, 60 ile 700 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu.

Hobi olarak başladıkları sanat çalışmalarını zamanla meslek haline getirdiklerini anlatan Tokman ve Çobanoğlu, ‘Sanat Harmanı’ adlı atölyelerinde, 1 Ekim Pazartesi tarihinden itibaren öğrencilerini ağırlayacaklarını, sanat alanındaki bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklarını da ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: