Büyükşehir Sanatın Her Alanında Uygulama Yapıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, alt ve üst yapının yanı sıra sosyal yaşam, eğitim, spor ile kültür-sanat...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, alt ve üst yapının yanı sıra sosyal yaşam, eğitim, spor ile kültür-sanat alanında da örnek uygulamalar yapmaya devam ediyor.

Kültür-sanat alanında müzik ve festival çeşitleri ile Gazianteplilere değişik bir hava yaşatan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, önceki gün düzenlediği Golden Horn Brass caz konseri ile sanatseverleri adeta büyüledi. Ömer Ersoy Kültür Merkezi’nde sevenleri ile buluşan Golden Horn Brass grubu, seslendirdikleri parçalardan oluşan eğlenceli bir konser verdi. Salonu dolduran katılımcıların sık sık ayakta alkışladıkları konserde, izleyiciler zaman zaman ritimleri ile gruba eşlik etti.

Reklam
Reklam

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim ve Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Sema Marangoz’un da katıldığı caz konseri yaklaşık bir saat sürerken, konser sonrasında Golden Horn Brass Caz Grubu üyelerine Gaziantep’e has bakır tabak hediye eden Evrim ve Marangoz, grubu önümüzdeki yıl tekrar Gaziantep’te görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: