Büyükşehir Standı Doldu Taştı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Köye Hizmet Şube Müdürlüğü Tarım...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Köye Hizmet Şube Müdürlüğü Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Şefliği, Kandıra’daki Gıda Tarım ve Hayvancılık Harmansonu Panayırında yerini aldı. Panayıra tam kadro katılım sağlayan Büyükşehir ekipleri, bilgilendirme çalışması yaparak broşür dağıttı.

Kandıra Belediyesi ve diğer kamu kurumlarının beraber organize ettiği ve bu yıl ikincisi düzenlenen Gıda Tarım ve Hayvancılık Harmansonu Panayırı etkinliğine Büyükşehir Belediyesi’nin Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Şefliği her yıl katılacak. Muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı Gıda Tarım ve Hayvancılık Harmansonu Panayırında büyük ilgi gören Büyükşehir yetkilileri, yıl boyunca köyleri dolaşarak bilgilendirme çalışmaları yapmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz