Büyükşehir Start Veriyor

Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L)’nin yeni ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyespor, ligin açılış karşılaşmasında Ankara temsilcisi...

Türkiye Basketbol 2. Ligi (TB2L)’nin yeni ekiplerinden İzmir Büyükşehir Belediyespor, ligin açılış karşılaşmasında Ankara temsilcisi Pi Koleji’ne konuk oluyor.

Geçen sezon Türkiye Basketbol 3. Ligi (TB3L)'nde ikinci olarak bir yıl aradan sonra TB2L'ye dönen İzmir Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol Takımı, Ankara deplasmanında sezona başlıyor. Kadrosuna Akhisar Belediyespor'dan Okan Özpamir ve Buğra Gacamer, Adanaspor'dan Ömür Gökçepınar, Ormanspor’dan Mehmet Sinan Özgür, Pamukkale Üniversitesi’nden Gurur Baybora, Finalspor’dan Volkan Topcan, Pınar Karşıyaka altyapısından Oğulcan Sevim ve Bornova Belediyespor'dan İsmet Sjefic’i alarak güçlenen İzmir Büyükşehir Belediyespor’un öncelikli hedefi ligde kalmak.

Reklam
Reklam

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Antrenör Mustafa Ağme, “Sezon öncesi hazırlık karşılaşmalarında eksiklerimizi gördük. Federasyon Kupası'nda da oyuncularımız iyi mücadele ettiler. Artık lige en hazır şekilde başlamak istiyoruz. Öncelikli hedefimiz ligde kalma mücadelesi vermek. Yüksek bütçeli ve yabancı oyuncu barındıran takımlara karşı genç ve tecrübeli kadromuzla başarılı olmak istiyoruz. Pi Koleji deplasmanında kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak hedefindeyiz” dedi.

Pi Koleji-İzmir Büyükşehir Belediyespor karşılaması, 5 Ekim Cuma günü saat 16.00 Pi Koleji Spor Salonu’nda oynanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: