Büyükşehir’den 5’inci Cadde’ye Kaldırım Ve Ağaç

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Belediyesi önündeki 5’inci Cadde’de kaldırım ve ağaçlandırma çalışması yapıyor.Antalya Büyükşehir Belediyesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Belediyesi önündeki 5’inci Cadde’de kaldırım ve ağaçlandırma çalışması yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, 5’inci Cadde’nin Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası önünden 7’nci Cadde kesişimi arasında kaldırım bulunmayan bölümünde çalışma başlattı. Çalışma kapsamında 5’inci Cadde’nin güney ve kuzey tarafına karşılıklı olarak parke taşı döşeniyor.

Toplam 2 bin metre uzunluğundaki kaldırım çalışmasında 10 bin metrekare parke taşı ile 4 bin metre bordür kullanılacağı bildirilirken, kaldırım çalışmasında engelli hassasiyetlerinin de göz önünde bulundurulduğu kaydedildi.Kaldırımlara görme engelliler için oluklu takip taşları döşenirken, uluslararası standartlarda engelli geçiş rampaları yapıldığı açıklandı.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü nünde kaldırım çalışmasıyla eşzamanlı olarak 5’inci Cadde’yi ağaçlandırdığı, kaldırım çalışması güzergahına her 10 metrede bir yaz-kış yeşil kalabilen gravilla türü ağaçlar dikildiği, 5’inci Cadde’ye çalışma kapsamında 200 gravilla türü ağaç dikileceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: