Büyükşehir'den, Bosna’da Türkçe öğrenen ilköğretim öğrencilerine yardım

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Bosna’da Türkçe öğrenen ilköğretim öğrencilerine çanta ve kırtasiye yardımında bulunacak.Başkent Ankara’nın ihtiyaçlarına...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Bosna’da Türkçe öğrenen ilköğretim öğrencilerine çanta ve kırtasiye yardımında bulunacak.
Başkent Ankara’nın ihtiyaçlarına ilişkin çeşitli konuların görüşüldüğü ve kararların alındığı Büyükşehir Belediye Meclisi, Meclis Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez başkanlığında toplandı. Meclis’te oybirliğiyle kabul edilen önergeyle, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Bosna Hersek’te bulunan Zenitsa- Doboy, Bosna-Podrinya ile Hersek-Neretva’da eğitim veren ilköğretim okullarında Türkçe öğrenen öğrencilere çanta ve kırtasiye yardımı yapacak.
Tüm üyelerin oybirliğiyle kabul edilen önergeyle, 'Türkiye’nin dilini, tarihini, kültürünü ve sanatını tanıtmak, Türk dili ve kültürü ile sanat alanlarında eğitim almak isteyenlere hizmet vermek veTürkiye’nin diğer ülkelerle kültürel alışverişini artırıp dostluğunu geliştirmek amacıyla yardım yapılması' kararı alındı.

Reklam
Reklam

ŞIRNAK’TAKİ LOJMANLARA ÇOCUK PARKI
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde karara bağlanan bir başka önergeyle de Şırnak’taki askeri lojmanlara çocuk oyun parkı yapılacak. Yine üyelerin oybirliğiyle kabul edilen önergeyle, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Şırnak’ta bulunan askeri lojman alanı içine oyun gruplarının yer aldığı çocuk parkı yapımı gerçekleştirilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz