Büyükşehir’den Çocuklara Model Uçak Kursu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Haşim İşcan Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi’nde devam eden yaz kurslarında...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Haşim İşcan Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi’nde devam eden yaz kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik model uçak kursu düzenledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şubesi işbirliğiyle Haşim İşcan Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi’nde yaz kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik 4 haftalık uçurtma ve model uçak kursları düzenlendi. Uçurtmayla başlayan kurslarda, öğrenciler model uçak yapımına geçti. THK Antalya Şubesi Genç Kanatlar Sorumlusu Hikmet Şeker, öğrencilerle birebir ilgilenerek, model uçak yapımını anlattı.

Reklam
Reklam

HAVACILIĞI SEVDİRMEK İSTİYORUZ

Hikmet Şeker, “Çocuklara uçurtma yapımıyla başladık. Küçük yaştan itibaren çocukları havacılığa alıştırmak istiyoruz. İlgileri çok iyi, kısa zamanda model uçak yapmayı kavradılar” dedi.

Model uçak kurslarına katılan Damla Akyol, “Bu kursu çok sevdik. Uçurtmadan sonra, model uçak derslerine başladık. Çok zevkli” diye konuştu.

Zeynep Gencer ise “Hocamız model uçak yapmayı bize çok iyi öğretti. Uçaklara her zaman merakım vardı. Kurs çok faydalı geçti” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: