Büyükşehir'den Diyarbakır'a Yardım Eli

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak amacıyla Diyarbakır'a  bin adet iaşe paketi gönderdi.  

Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak amacıyla Diyarbakır'a bin adet iaşe paketi gönderdi. Paketlerin içinde 4 kilogram şeker, 2 kilogram çay, 2 kilogram siyah zeytin, 2 kilogram kuru fasulye, 2 buçuk kilogram pirinç, 2 kilogram nohut, 4 kilogram makarna, 1 kilogram kırmızı mercimek, 5 litre ayçiçek yağı ve 850 gram domates salçasından oluşan iaşe paketlerinin dağıtımı tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ramazan ayında birlik beraberlik vurgusu yaparak, Kayseri'nin son yıllarda yapılan devasa yatırımların yanı sıra hayırseverlik anlayışıyla adından sıkça söz ettirdiğini söyledi. Nerede bir ihtiyaç varsa onu karşılamayı kendilerine görev edindiklerini ifade eden Özhaseki, "Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin eli şimdi de Diyarbakır'a uzandı. Kardeşliğin, dostluğun, birarada yaşamanın gereği olarak oralardaki kardeşlerimiz için iaşe paketleri gönderdik. Şu mübarek günlerde bir nebze de olsa ihtiyaçlarını karşılayabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: