Büyükşehir’den Futbol Turnuvası

Adana Büyükşehir Belediyesi, birimler arası futbol turnuvası düzenledi. Turnuva Zabıta Daire Başkanlığı ve Özel Güvenlik...

Adana Büyükşehir Belediyesi, birimler arası futbol turnuvası düzenledi. Turnuva Zabıta Daire Başkanlığı ve Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü arasındaki karşılaşma ile başladı.

Adana Demirspor’un Sular’daki tesislerinde gerçekleştirilen turnuvaya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki 20 birim katılıyor.

Birimlerarası futbol turnuvası ile Büyükşehir Belediyesi’ndeki birimlerin ve bu birimlerde çalışanların yakınlaşması amaçlanırken, aynı zamanda personelin yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaşıp stres atması ve spor yapması hedefleniyor.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi’nde bundan sonra da personele yönelik olarak sportif ve kültürel etkinliklerin gerçekleştirileceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: