Büyükşehir'den Güney Yüreğir’e Yeni Cadde

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Müdürlüğü ekipleri, Güney Yüreğir’deki Bahçelievler Mahallesi’nde 1...

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Müdürlüğü ekipleri, Güney Yüreğir’deki Bahçelievler Mahallesi’nde 1 kilometre uzunluğunda 15 metre eninde bir cadde daha açtı.

Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Akdeniz Mahallesi’ndeki Doğu Arıtma Tesisleri yanında yeni açılan caddeye stabilize serilmesinden sonra asfaltı da tamamlandı. Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamada daha sonra şu görüşlere yer verildi:

Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Sarıçam’da eş zamanlı olarak hizmet üreten belediyemizin ilgili birimleri yeni caddeler, yeni bulvarlar açıyor, kavşakları düzenliyor. Güney Yüreğir’in en uç noktasında bulunan Bahçelievler Mahallesi’nde yapılan uygulama da bunlardan birisi. Başkanımız Zihni Aldırmaz’ın talimatları doğrultusunda yürütülen çalışmalar tamamlandığında Bahçelievler Mahallesi yeni bir caddeye kavuşmuş olacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz