Büyükşehir’den Kadınlara Üç Yeni Spor Merkezi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik ücretsiz spor hizmetlerini sürdürüyor.Kepez’deki mevcut spor merkezine Aksu ilçesi ile...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik ücretsiz spor hizmetlerini sürdürüyor.

Kepez’deki mevcut spor merkezine Aksu ilçesi ile Üçgen ve Varsak mahallelerinde 3 yeni spor merkezi ekleniyor. Spor merkezlerinden ücretsiz yararlanmak isteyen kadınların, 25 Eylül’e kadar başvuruda bulunabilecekleri belirtildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 1 yıl önce hizmete açtığı Kepez Spor Merkezi’nin yoğun ilgi göstermesi üzerine diğer bölgelerdeki kadınların da bu hizmetten yararlanabilmesi için çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediyesi’nin, Aksu Kültür Merkezi bünyesinde, Üçgen Mahallesi’ne taşınan Atatürk ASMEK binasında ve Varsak’ta olmak üzere 3 yeni spor merkezini daha hizmete sunacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Kent merkezinde yer alması ve ulaşımın kolay olması nedeniyle Üçgen Mahallesi’ne taşınan Atatürk ASMEK’in alt katı spor merkezi olarak düzenlendiği, merkezden sadece çevre mahallelerdeki kadınların değil, Lara ve Konyaaltı bölgesindeki kadınların da yararlanmasının beklendiği ifade edildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından Aksu’da hayata geçirilen Kültür Merkezi bünyesinde spor merkezi de oluşturulduğu, Aksulu kadınlara özel spor merkezinin yapımının tamamlandığı, Varsak’ta da daha önce sadece pilates kursları düzenlenen küçük birimin genişletilerek bir spor merkezine dönüştürüldüğü belirtildi.

Aksu, Üçgen ve Varsak spor merkezlerinde haftanın 6 günü uzman eğitmenler tarafından kadınlara ücretsiz pilates, yoga, step-aerobik, aletli jimnastik eğitimleri verileceği, tadilatları biten ve ihtiyaçları tamamlanan merkezler için kayıtlara başlandığı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: