Büyükşehir'den Keşanspor’a spor malzemesi desteği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaza sonucu 2 futbolcusunu kaybeden çok sayıda futbolcusu da yaralanan Keşanspor’a spor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaza sonucu 2 futbolcusunu kaybeden çok sayıda futbolcusu da yaralanan Keşanspor’a spor malzemesi desteği sağladı. Bu kapsamda; futbol forması, kaban, spor çantası, antrenman yeleği, satranç takımı, futbol kale filesi, kronometre, antrenman düdüğü, sağlık çantası, kaleci eldiveni, spor ayakkabı ve satranç takımı malzemelerinden oluşan yardım paketi Keşanspor’a ulaştırıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın Korkuteli ilçesi yakınlarında kaza sonucu 2 futbolcusunu kaybeden birçok futbolcusu da yaralanan Keşanspor’u yalnız bırakmadı. Bölgesel ligde bir, altyapıdaki beş takımında toplam 150 sporcusu bulunan Keşanspor’un çalışmalarına devam edebilmesi için dostluk elini uzattı.

Reklam
Reklam

Bu kapsamda; futbol forması, kaban, spor çantası, antrenman yeleği, satranç takımı, futbol kale filesi, kronometre, antrenman düdüğü, sağlık çantası, kaleci eldiveni, spor ayakkabı ve satranç takımı malzemelerinden oluşan yardım paketi Keşanspor’a ulaştırıldı.

Keşanspor Kulübü Başkanı Sadi Kuru, manevi üzüntünün yanı sıra maddi sıkıntıların da olduğunu belirtti. Zor şartlar altında bölgede Türk sporuna hizmet verdiklerini kaydeden Kuru, “Kadir Topbaş’ın bu hizmetlerini spor kulübümüz ve Keşan halkı olarak unutmayacağız.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz