Büyükşehirden Muhtarlara Bilgisayar

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarlardan gelen talep doğrultusunda, bilgisayarı bulunmayan ya da eski bilgisayarları ihtiyacı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarlardan gelen talep doğrultusunda, bilgisayarı bulunmayan ya da eski bilgisayarları ihtiyacı karşılamayan muhtarlıklara özel yazılım yüklü bilgisayar ve yazıcı hediye edildi.

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşla devletin ilk buluşma noktası olan muhtarlıklara daha sağlıklı hizmet verebilmeleri için teknolojik alt yapı desteği sağlamaya devam ediyor. Bu doğrultuda bugüne kadar muhtarlıklardan gelen talepler üzerinde bilgisayarı bulunmayan ya da mevcut bilgisayarları ihtiyacı karşılamayan muhtarlıklara 43 bilgisayar ve yazıcı hediye edildi.

Reklam
Reklam

Muhtarların işlerini kolaylaştırmak istediklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Çalışmalarına destek olacak bilgisayar veriyoruz. En alt kademedeki temsilcimiz ve halkla yüz yüze olan muhtarlara destek vermek önemli görevlerimizden biri. Mahalle ve köylerin gelişmesi, sıkıntıların ortadan kalkması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu konuda en önemli ortaklarımızdan birisi de muhtarlardır. Halka hizmet verme konusunda onların çalışma şartlarını geliştirmek, katkıda bulunmak bizim önemli görevimiz. Eksikliği olan muhtarların talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar yapıyoruz. Bursa’nın değişik yerlerindeki 43 muhtarlığın ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından muhtarlara bilgisayarlarını dağıtan Başkan Altepe, tören sonunda muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: