Büyükşehir’den Öğretmenlere Kültür Hizmeti

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ‘Öğretmenim Resim ve Heykel Sergisi’nin...

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ‘Öğretmenim Resim ve Heykel Sergisi’nin açılışı yapıldı.

Kentin kültür ve sanat etkinliklerinde önemli bir etken olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İlişkiler Daire Başkanlığı, öğretmenler günüde 18 öğretmenin yaptığı resimlerini ve heykellerini sergiledi. 52 eserin sergilendiği etkinlikte birbirinden güzel eserler izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Sergide Aslı Çakar Özen, Aşkın Adıgüzel, Ayşegül Bakkaloğlu, Dilek Karataş, Hayal Bazoğlu, Mizyal Karabiber Nacaroğlu, Nida Sebzeci, Nursel Kurban, Nurten Çatıkkuş, Öner Çağlar, Öznur Karadağ, Selda Şener, Sibel Sermet Altınatmaz, Suna Düğünyudu, Tuğba Kulat, Uğur Eyimutaf, Yasemin Toprak, Zeynep Ece Nacaroğlu'nun resimleri ile Mehmet Rüştü Uzel ve Mehmet Akif Ersoy Endüstri Meslek Liseleri Metal Bölümü öğrencilerinin Özer Çağlar yönetiminde hazırladıkları heykeller yer aldı.

Reklam
Reklam

Sergi açılışına Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Settar Çanlıoğlu ve Cengiz Ağar, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz ve öğretmenler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, böylesi anlamlı bir günde öğretmenlerin emeklerinin sergilenmesinin güzel bir örnek olduğunu belirterek, sergiye katılan tüm öğretmenlere ve sergiyi düzenleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Açılıştan sonra öğretmenlere sergiye katılım ve katkılarından dolayı birer teşekkür plaketleri verildi. Plaketlerini alan öğretmenler, yapılan eserler önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: