Büyükşehirden Resmi Kurumlara Asfalt Hizmeti

Okul, ibadethane gibi kurumların bahçelerini asfaltlayan Adana Büyükşehir Belediyesi, aynı hizmeti resmi kurumlara da veriyor.Büyükşehir...

Okul, ibadethane gibi kurumların bahçelerini asfaltlayan Adana Büyükşehir Belediyesi, aynı hizmeti resmi kurumlara da veriyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri Adana İl Gıda ve Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün yollarını asfaltladı.

Müdürlüğe yeni yapılan binanın resmi açılışa hazır olması için bağlantı yollarının asfaltlanması gerektiğinin belirtilmesi üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri kısa sürede asfaltlama çalışmasını bitirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: