Büyükşehir'den Sanat Müziği Rüzgarı

Kayseri Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Bölümü'nün gerçekleştirdiği konser, kulakların pasını sildi. Kültür Bakanlığı...

Kayseri Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Bölümü'nün gerçekleştirdiği konser, kulakların pasını sildi. Kültür Bakanlığı Sanatçısı Çiğdem Gürdal, gecede konuk sanatçı olarak sahne aldı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen konser, Türk Sanat Müziği tutkunlarını bir araya getirdi. Konserde ilk olarak Şef Osman Akpınar yönetimindeki Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Bölümü, repertuarlarındaki eserleri seslendirdi.

Daha sonra konuk sanatçı Çiğdem Gürdal, sahne alarak Türk Sanat Müziği'nin en güzel eserlerini Kayseri halkı için söyledi. Büyükşehir Belediyesi Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi sakinleri ile çok sayıda kişinin izlediği konserle Türk Sanat Müziği severler, keyifli bir akşam yaşadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: