Büyükşehir’den Yardım Eli

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İHA’nın haberi üzerine, zor durumda olan yaşlı bir kadın ve torunlarına yardım...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İHA’nın haberi üzerine, zor durumda olan yaşlı bir kadın ve torunlarına yardım eli uzattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, yerel gazetelerde yer alan yaşlı bir kadın ve yanında kalan küçük torunlarının zor durumda kaldığına yönelik habere duyarsız kalmadı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın talimatıyla sabah saatlerinde habere konu olan Yeşildere Mahallesi’ndeki Arzu Demir’in evini ziyaret eden sosyal hizmet uzmanı incelemelerde bulundu. Arzu Demir ve torunlarıyla sohbet eden ekipler, ailenin birçok ihtiyacının karşılanacağını belirtti. Ailenin baraka gibi bir evde yaşadığını ifade eden ekipler, evde yaşlı bir kadın ile 4 torununun yaşadığını kaydetti. Evin yaşamaya uygun olmadığını dile getiren ekipler, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın evde bakım ve onarım yapacaklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Öte yandan 68 yaşında olan Arzu Demir’e aylık para yardımı yapacaklarını belirten ekipler, aynı zamanda ev eşyası, giysi, günlük sıcak yemek, çocuklar için günlük süt gibi ailenin birçok ihtiyacının karşılanacağını ifade etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için oyuncak ve okula gidenler için kırtasiye yardımında da bulunacak. Büyükşehir Belediyesi’nin bütün imkanlarını seferber ettiğini açıklayan ekipler yardımların kısa sürede aileye ulaştırılacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: