Büyükşehir’in Genç Güreşçisi Yusuf Bakü’yü De Salladı

Antalya Büyükşehir Belediyespor’un genç Milli Güreşçisi 19 yaşındaki Yusuf Can Zeybek, başarılarıyla Antalyalıların göğsünü kabartmaya...

Antalya Büyükşehir Belediyespor’un genç Milli Güreşçisi 19 yaşındaki Yusuf Can Zeybek, başarılarıyla Antalyalıların göğsünü kabartmaya devam ediyor. Zeybek, Bulgaristan’ın ardından Azerbaycan’da gerçekleştirilen uluslararası turnuvada da şampiyon olarak büyük gurur yaşattı.

Azerbaycan’ın Baku kentinde 21 Nisan’da sona eren Uluslararası Azerbaycan Baku Gençler Serbest Güreş Turnuvası’nda Türk Milli Takımı formasını giyen Antalya Büyükşehir Belediyespor Güreşçisi Yusuf Can Zeybek, 96 kiloda şampiyon oldu. Turnuvada Türk Milli Takımı’nda şampiyon olan tek güreşçi olan Zeybek, Antalya’ya büyük gurur yaşattı.

Reklam
Reklam

2013 yılı başından bu yana yurt içinde ve yurt dışında katıldığı 5 turnuvada da birinci olan Yusuf Can Zeybek, Mart ayında Bulgaristan’ın Varna kentinde düzenlenen Uluslararası Gençler Güreş Şampiyonası’nda da Türk Milli Takımı forması giymiş ve şampiyon olmuştu.

Büyükşehir Belediyespor’un başarıya doymayan genç güreşçisi, kendisine her türlü desteği sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’a teşekkür ettiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: