Büyükşehir’in Perileri 7’de 7 Yaptı

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Lig’de mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Takımı, grubun yenilgisiz diğer takımı...

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Lig’de mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Takımı, grubun yenilgisiz diğer takımı olan Orduspor’u 70-63 yenerek, 7’de 7 yaptı.

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Lig B Grubu’nda mücadele veren ve ilk 6 haftayı yenilgisiz lider olarak geriden bırakan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, grubun diğer yenilgisiz takımı Orduspor‘la karşılaştı. Her iki takımın da sert savunmayla başladığı maçta ilk periyot, Orduspor’un 23-18 üstünlüğüyle kapandı. İkinci periyot 19-19, üçüncü periyot da Orduspor’un 16-14 üstünlüğüyle geçerken, son periyotta oyuna ağırlığını koyan Büyükşehir Belediyespor, rakibinin bulduğu 5 sayıya 19 sayıyla karşılık verdi. Başa baş geçen karşılaşmayı 70-63 kazanan Büyükşehir Belediyespor, 7’inci haftayı da yenilgisiz, lider olarak tamamladı.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Basketbol Takımı Baş Antrenörü Mehmet İshak Erdinç, ligde en önemli maçlardan birine çıktıklarını namağlup iki takımın da kazanmak için oynağını söyledi. Çok önemli bir maçı galibiyetle geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Erdinç, “Karşılaşma bizim için final havasında geçti. Çok sert, agresif savunmalarla oynanan maçta, gülen taraf biz olduk. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: