Büyükşehir’in Sultanlarına Bir Transfer Daha

Voleybol Bayanlar Türkiye 1. Ligi’nde sergilediği başarılı performansın ardından CEVCUP’a katılma hakkı kazanan Bursa Büyükşehir...

Voleybol Bayanlar Türkiye 1. Ligi’nde sergilediği başarılı performansın ardından CEVCUP’a katılma hakkı kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol takımı, geçen sezon Nilüfer Belediyespor forması giyen Birgül Güler’i renklerine bağladı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün bayan voleybol takımı, bir yandan CEVCUP kupasına hazırlıklarını sürdürürken, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Büyükşehir Belediyespor Kulübü, bu kez de geçen sezon Nilüfer Belediyespor formasını giyen Birgül Güler ile sözleşme imzaladı.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle mücadele verdikleri tüm branşlarda kalıcı başarılara imza atmak istediklerini dile getiren Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, “Alt yapıdan yetişen oyuncularla birlikte tecrübeli sporcularımızı da kadromuza dahil ederek, Türk voleyboluna hizmet etmeye devam ediyoruz.” dedi.
Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile sözleşme imzalayan Birgül Güler de başarılı bir sezon geçirerek takıma katkı sağlamayı hedeflediğini söyledi. Bursa Bosch Spor ve Nilüfer Belediyesi´nin altyapısından yetişen daha sonra A takımda forma giyen Birgül Güler, 1990 doğumlu, 1.80 boyunda ve smaçör olarak görev yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: